Logopediepraktijk Reigersbos - Amsterdam
Voor wie Voor wie
Door wie Door wie
Onderzoek Onderzoek
Behandeling Behandeling
En verder En verder

home
aanmelding
vergoeding
links
contact
vacature
 
 
Ter overname: maatschapsdeel

Voor onze goedlopende logopediepraktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste logopedist die deel wil uitmaken van onze maatschap. Het gaat om een maatschapsdeel van twee behandeldagen. In overleg is het mogelijk om meer dagen te werken.

Wij bieden:

Je gaat werken met drie mede-praktijkhouders in onze praktijk in Amsterdam Zuidoost (Gaasperdam). De praktijk bestaat al meer dan 25 jaar. Er zijn drie behandelkamers. Er is een prettige werksfeer en we hebben regelmatig onderling contact. De praktijk is uitgerust met gevarieerd onderzoeks-, behandel- en spelmateriaal. De praktijk is zowel met de auto (gratis parkeren) als met het OV goed bereikbaar. 

Ongeveer 85% van de aanmeldingen bestaat uit kinderen. Het is een zeer gevarieerde groep. We behandelen onder andere kinderen met taalontwikkelingsstoornissen, articulatiestoornissen en afwijkende mondgewoonten. Daarnaast hebben we diverse specialisaties in huis waaronder preverbale logopedie en stottertherapie. Ook behandelen we volwassenen met stem- en articulatieproblemen.

Wij vragen:

  • Een afgeronde opleiding logopedie
  • Registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici (kwaliteitsgeregistreerd)
  • Zelfstandigheid
  • Werkervaring (o.a. met meertaligheid) is een pre

Indien gewenst kan eerst een tijdelijk dienstverband worden aangegaan.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marloes van der Boom op 020-6977244. Sollicitatiebrieven met cv kunnen verstuurd worden naar:

Logopediepraktijk Reigersbos

Marloes van der Boom 

Peursumstraat 44

1106 BV Amsterdam Zuidoost

of naar: marloesvanderboom@logopediereigersbos.nl
  vacature
  © 2008,  Logopediepraktijk Reigersbos - Amsterdam info@logopediereigersbos.nl